ΣΑΚΑ BASKETLEAGUE 2024-2025

Η ΣΑΚΑ Basketleague ’24-’25 (ΣBL) και η οργανωτική της επιτροπή, σας καλωσορίζουν στο 12ο πρωτάθλημα μπάσκετ! Κάθε Κυριακή απόγευμα, φίλοι και συμμαθητές θα συναντώνται στο Κλειστό Γυμναστήριο στο campus του Ψυχικού για να αθληθούν και να απολαύσουν το άθλημα που αγαπούν.

Πρόκειται για μια οργανωμένη λίγκα, με διαιτητές της Ομοσπονδίας, γιατρούς, πλήρη στατιστική κάλυψη και εξαιρετικές εγκαταστάσεις (parking, αποδυτήρια, φροντιστές).

300 Απόφοιτοι – Πρωτάθλημα – Κύπελλο – Consolation

Έναρξη του πρωταθλήματος: Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο sergios.papadopoulos@gmail.com

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι απόφοιτοι του Κολλεγίου Αθηνών και του Κολλεγίου Ψυχικού.
  • Οι αγώνες είναι 5×5 σε όλο το γήπεδο, με διάρκεια τεσσάρων (4) δεκαλέπτων και θα εποπτεύονται από διαπιστευμένους διαιτητές της Ομοσπονδίας.
  • Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον οκτώ (8) άτομα.
  • Για συμμετοχή του κάθε παίκτη θα πρέπει να καταβληθεί η συνδρομή του στον ΣΑΚΑ για το ημερολογιακό έτος 2025 έως τις 31/1/2025.

 

Οι αγώνες διεξάγονται τα απογεύματα της Κυριακής από 16:45 έως 20:30.

Ο αναθεωρημένος κανονισμός θα σταλεί στις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα υπογραφεί από τους αρχηγούς στην πρώτη συνάντηση, που έχει προγραμματιστεί διαδικτυακά για τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου.

Προσοχή: Για τον καλύτερο σχηματισμό των ομίλων και την ομαλή διεξαγωγή της Basketleague, στο φετινό πρωτάθλημα θα συμμετέχουν έως 24 ομάδες. Προτεραιότητα θα δοθεί στις ομάδες που αγωνίστηκαν την προηγούμενη χρονιά και σε αυτές που δηλώνουν έγκαιρα.

Επίσης θα υπάρχει και φέτος ο θεσμός των FREE AGENTS όπου θα υπάρχει λίστα ελεύθερων παικτών οι οποίοι θα είναι σε αναζήτηση ομάδας. Σε αυτή την λίστα θα μπαίνουν κυρίως παίκτες που θέλουν να συμμετέχουν στο πρωτάθλημά μας αλλά για διαφόρους λόγους δεν έχουν ομάδα.

 

Χορηγός της ΣΑΚΑ Basketleague ’24-’25 (ΣBL) θα είναι η εταιρεία FILA, μια από τις κορυφαίες εταιρείες αθλητικών ειδών παγκοσμίως. Με την πολύτιμη υποστήριξή της, η FILA ενισχύει τη διοργάνωση με την καινοτομία και την τεχνογνωσία της στον χώρο του μπάσκετ.

Περιμένουμε με χαρά και πάλι την βοήθεια όλων των ενδιαφερομένων για χορηγικά πακέτα. Για επικοινωνία και ενημέρωση για τα φετινά χορηγικά πακέτα επικοινωνείτε στο sergios.papadopoulos@gmail.com

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Λέσχη ΣΑΚΑ 2106722067
Facebook Group: ΣΑΚΑ BASKET (Official)

Σας περιμένουμε όλους στο παρκέ!

 

© ΣΑΚΑ | Σύλλογος Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών - Ψυχικού   Disclaimer | Δικαιώματα Πρόσβασης Designed & Developed by Converge